Error

Специални отстъпки за сватби и тържества, като и отстъпки за парти агенции - виж тук

Промоция Мега Фенери с размери 100cm. на 60cm. с отлично качество и 100% биоразградими.

Всеки един от фенерите е с красива опаковка и всеки един от фенерите е на
100 % проверен за годност
, така че да може да се насладите на Вашето тържество.

Изпратете свой летящ фенер в небето, за да отпразнувате Нова Година, сватби, рождени дни, както и всякакви други събития на открито. Всеки фенер ще лети около 20 минути като през това време ще се издигне на около хиляда и петстотин метра в небето!

Те са красив и елегантен начин да осветите нощното небе и да направите тържеството си незабравимо. Традиционно се използват в китайските и тайландски празненства, а отскоро и по цял свят.

Използвани в родината си от повече от две хиляди години, първоначално те са служели за изпращане на сигнали поради видимостта им на много километри. Поверието е, че желания, които са написани върху тях се сбъдват. Те успяват да получат сертификат CE и правото да се продават в Европа съвсем наскоро. Направени са от 95 % разградими материали, хартията е негорима и със сигурност са по-оригинален вариант от фойерверките.

Тези вълнуващи хартиени въздушни балони със сигурност ще станат тема за разговор на всяко вечерно събиране с очарованието си да се издигат бавно нагоре, докато не се превърнат в една от звездите. Просто запалете горивната клетка, изчакайте пламъкът да се разгори и да напълни балона с топъл въздух. Пожелайте си нещо и се наслаждавайте как се издига с обаятелно сияние.

Намалени цени класически фенери:

5 фенера - 2,60лв. ; 10 фенера до 25 фенера - 2,20лв. за 1бр. ; 40 фенера до 60 фенера - 1,80лв. 
100 фенера- 1,50лв. за 1бр. ; *
2 фенерa - 4,60 лв. за 1бр. , фенерите са в различни цветове.

тел. 088 640 98 55